Webinaari: ”Miten saada kriittinen tietojärjestelmähanke tai ulkoistus onnistumaan?”

Tervetuloa yhdistyksen järjestämään webinaariin keskiviikkona 17.2.2021 klo 16.00 alkaen aiheella ”Miten saada kriittinen tietojärjestelmähanke tai ulkoistus onnistumaan?”

Suurten, bisneskriittisten IT-hankkeiden tyypillisiä haasteita ovat aikataulun viivästyminen, budjetin ylittyminen ja se, ettei hankkeilla läheskään aina saavuteta niitä tavoitteita, joita alun perin asetettiin. Mediassa palstatilaa voittavat yritysten vakavat järjestelmä- ja palveluhäiriöt, ja joissain tapauksissa kriittisen järjestelmähankkeen epäonnistuminen on uhka koko yhtiön olemassaololle.

Tässä webinaarissa kuullaan kaksi puheenvuoroa siitä, millä eväillä laaja IT-hanke voidaan saada onnistumaan.

Marko Mäki-Ullakko, Project Director, Program BEAGLE – Neste
Onnistunut SAP-projekti. Toiveuntako vain?

Marko johtaa Nesteen globaalia transformaatiohanketta, jossa kokonaisvaltaisen toiminnanohjausjärjestelmäuudistuksen ohella kehitetään Nesteen konsernin liiketoimintaprosesseja. Marko on työskennellyt Nesteellä eri rooleissa vuodesta 1989 ja on toiminut Nesteen transformaatiohanke Beaglen johtajana vuodesta 2017.

Tuukka Ihalainen, Partner & Chairperson – Melkki Management Advisory
Kokemuksia ketteristä ulkoistusprojekteista

Tuukka konsultoi asiakkaitaan strategisissa liiketoiminnan kehitykseen, transformaatioon sekä digitalisaatioon liittyvissä hankkeissa sekä niiden hankintaprosesseissa lukuisilla eri toimialoilla. Tuukalla on noin 20 vuoden kokemus IT-alalta in house- ja konsultointirooleissa.

Pyydämme lähettämään ilmoittautumiset maanantaihin 15.2.2021 mennessä osoitteeseen contact@it-oikeus.org. Myös mahdolliset ennakkokysymykset pyydetään lähettämään samaan osoitteeseen. Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille.

Lämpimästi tervetuloa!

Maiju Klemola, yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja
Eila El Asry, yhdistyksen sihteeri

Tämän artikkelin aihe on Yleinen. Aseta kirjanmerkki kestolinkki. Kirjoita kommentti tai jätä paluuviite: Paluuviitteen URL.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista. Pakolliset kentät merkitty tähdellä *

*
*

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>