Webinaari: ”Tietoturva ja kyberrikollisuus 2020” sekä sääntömääräinen syyskokous

Hyvät IT-oikeuden yhdistyksen jäsenet,

Tervetuloa IT-oikeuden yhdistyksen sääntömääräiseen syyskokoukseen ja jäsentilaisuuteen aiheella ”Tietoturva ja kyberrikollisuus 2020”. Jäsentilaisuus ja syyskokous järjestetään kokonaisuudessaan webinaarina maanantaina 7.12.2020 klo 16 alkaen.

Ohjelma:

Jäsentilaisuus webinaarina klo 16.00–17.00

Kuluvana syksynä yritysten tietoturva on ollut paljon esillä mediassa Case Vastaamon jälkimainingeissa. Tietotuvasta ja kyberrikollisuudesta kuullaan kaksi puheenvuoroa:

Tomi Tuominen, F-Secure

Mitä Vastaamon jälkeen – visiointia tietoturvan tulevaisuudennäkymistä

Tomi tunnetaan intohimoisena hakkerina uraa uurtavissa tietoturvatutkimushankkeissa. Tämän lisäksi hänet tunnetaan herrasmies- (ja hakkeri) -piireissä klassisen musiikin, viskin tislauksen ja alppilajien ystävänä. Tuominen työskentelee F-Securen tietoturvakonsultoinnin johtajana ja on erikoistunut yritysten suojelemiseen – usein murtautumalla niihin ennen muita. Tämä Herrasmieshakkerit-podcastin toinen isäntä on nimetty kolmesti Suomen Top 100 IT-vaikuttajaksi.

Anu Laitila, Nixu, KyberVPK

Ajankohtaiset ilmiöt ja kyberrikollisuuden menetelmät – case esimerkkejä

Anu toimii KyberVPK:ssa vapaaehtoisena ja on päivätyössä Nixulla tietoturva-asiantuntijana ja vastaa kyberturvallisuuden harjoitus- ja koulutusliiketoiminnasta. Anu toimii nykyisessä työssään kouluttajana ja puhujana ns. kybertulkkina ja kääntää teknisiä asioita ymmärrettävään ja käytännönläheiseen muotoon tuoden ne lähelle jokaisen arkea.

Webinaari järjestetään webinaarialustan kautta, jossa osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Mahdolliset ennakkokysymykset pyydetään lähettämään osoitteeseen contact@it-oikeus.org.

Yhdistyksen syyskokous klo 17.00–17.30

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 7 §:n mukaiset syyskokousasiat toimikaudelle 2021.

Yhdistyksen syyskokous alkaa heti webinaarin päättymisen jälkeen Teams-kokouksena.

Pyydämme lähettämään ilmoittautumiset perjantaihin 4.12.2020 mennessä osoitteeseen contact@it-oikeus.org. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko webinaariin, syyskokouksen vai molempiin. Linkki webinaariin ja Teams-kutsu syyskokoukseen lähetetään ilmoittautuneille.

Jäseniä, jotka haluavat asettua ehdolle yhdistyksen hallituksen puheenjohtajan, hallituksen jäsenen, taikka tilintarkastajan tai toiminnantarkastajan vaaleissa, pyydetään ilmoittamaan ehdokkuudestaan viimeistään perjantaihin 4.12.2020 mennessä yhdistyksen puheenjohtajalle (maiju.klemola@roschier.com) ja sihteerille (eila.elasry@dittmar.fi).

Tervetuloa!

Tämän artikkelin aihe on Yleinen. Aseta kirjanmerkki kestolinkki. Kirjoita kommentti tai jätä paluuviite: Paluuviitteen URL.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista. Pakolliset kentät merkitty tähdellä *

*
*

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>