IT-oikeuden yhdistyksen afterwork 13.2.2020

Aihe: Datan hyödyntäminen ja sopimukset
Aika: torstai 13.2.2020 klo 17:30 alkaen
Paikka: Panimoravintola Bruuveri, Kampin keskus (Fredrikinkatu 63 AB), Helsinki

Hyvät IT-oikeuden yhdistyksen jäsenet,

Yhdistyksen vuosi alkaa afterwork-henkisellä keskustelutilaisuudella aiheesta ”Datan hyödyntäminen ja sopimukset”. Data ja analytiikka ovat usein keskiössä kun mietitään liiketoiminnan kilpailuvaltteja, toimintojen tehostamista tai innovaatioiden edistämistä. Kyky hyödyntää dataa organisaation päätöksenteossa jakaa yhtiöt voittajiin ja häviäjiin.

Datan jakamisen ja hyödyntämisen ympärille tarvitaan sopimusrakenteita. Kevään ensimmäisessä jäsentilaisuudessa Otto Lindholm (Fonecta Oy) alustaa keskustelua datan hyödyntämistä koskevista sopimuksista pohtien erityisesti sitä, miksi tietyt IT-sopimuksissa usein käytetyt ehdot eivät toimi datan lisensioinnista sopiessa, ja mistä teemoista tyypillisesti nousee hankalia neuvottelukysymyksiä. Alustuksen jälkeen jatketaan keskustelua teemasta.

Tule jakamaan omia kokemuksiasi, kuulemaan uusia näkökulmia ja tapaamaan muita aihepiiristä kiinnostuneita!

Tilojen mitoittamiseksi ilmoittautumiset viimeistään 10.2.2020 mennessä osoitteeseen contact@it-oikeus.org. Tervetuloa!

Tämän artikkelin aihe on Yleinen. Aseta kirjanmerkki kestolinkki. Kirjoita kommentti tai jätä paluuviite: Paluuviitteen URL.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista. Pakolliset kentät merkitty tähdellä *

*
*

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>