IT-oikeuden yhdistyksen syyskokous ja FashionTech-seminaari 10.12.2019

Hyvät IT-oikeuden yhdistyksen jäsenet,

Tervetuloa IT-oikeuden yhdistyksen syyskokoukseen ja FashionTech-seminaariin tiistaina 10.12.2018 klo 17:30 alkaen. Tilaisuus järjestetään Asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksen tiloissa osoitteessa
Pohjoisesplanadi 25A, 2. kerros, Helsinki.

Sääntömääräinen syyskokous

Ohjelma alkaa klo 17:30 sääntömääräisellä syyskokouksella, jossa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 7 §:n mukaiset vuosikokousasiat toimikaudelle 2020. Jäseniä, jotka haluavat asettua ehdolle yhdistyksen hallituksen puheenjohtajan, hallituksen jäsenen tai tilintarkastajan/toiminnantarkastajan vaaleissa, pyydetään ilmoittamaan ehdokkuudestaan viimeistään torstaihin 5.12.2019 mennessä yhdistyksen sihteerille (maiju.klemola@roschier.com).

FashionTech-seminaari

Digitaalinen murros näkyy muotialalla. Muoti ja teknologia löytävät yhtymäkohtia koko ajan lavenevalla kentällä: tyylikkäät älylaitteet tallentavat tietoa omistajansa aktiivisuudesta ja hyvinvoinnista ja uudet sovellukset ja työkalut nopeuttavat vaatemuodin matkaa suunnittelijan pöydältä tuotantoon sekä digitaalisten alustojen kautta vaatekaappeihin.

IT-oikeuden Yhdistyksen ja Dittmar & Indreniuksen yhteisseminaarissa kuulemme mielenkiintoisten case-puheenvuorojen ja VR-demojen kautta siitä, miten FashionTech muuttaa muotiteollisuutta. Tilaisuudessa ovat puhumassa Accenturen Liquid Studiossa työskentelevä Service Designer, Fashion Illustrator Olesja Hännikäinen sekä muotioikeusjuristi ja väitöskirjatutkija Heidi Härkönen.

Seminaarin päättävässä cocktailtilaisuudessa on mahdollisuus vierailla kuvataiteilija Katja Tukiaisen VR-taideteoksessa Paradis R (Race to the Stars). Voit myös nähdä kätesi ulottuvilla haute couture -muotia kokeilemalla Liquid Studion VR-älylaseja.

Jäsenten oikeutta osallistua syyskokoukseen ei ole rajoitettu, mutta kokouksen jälkeen alkavassa seminaarissa on rajoitettu määrä paikkoja ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset FashionTech-seminaariin pyydetään ystävällisesti lähettämään 4.12.2019 mennessä osoitteeseen contact@it-oikeus.org. Mainitsethan samalla myös mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot.  

Lämpimästi tervetuloa!

Tämän artikkelin aihe on Yleinen. Aseta kirjanmerkki kestolinkki. Kirjoita kommentti tai jätä paluuviite: Paluuviitteen URL.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista. Pakolliset kentät merkitty tähdellä *

*
*

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>