Jäsentilaisuus: Jatkuva kehittäminen ja ketteryys 2017

Tervetuloa vappuviikon jäsentilaisuuteen torstaina 27.4.2017 klo 17.30 alkaen. Tilaisuus järjestetään Asianajotoimisto Hannes Snellmanin tiloissa, osoitteessa Eteläesplanadi 20, Helsinki.

Tilaisuuden aiheena on jatkuva kehittäminen ja ketteryys 2017. Tilaisuuden tarkoituksena on luoda katsaus digitaalisten sisältöjen kehittämisen nykytilanteeseen ja siihen miten eri toimintamalleilla, kuten DevOpsilla, voidaan lyhentää onnistuneeseen julkaisuun vaadittavaa aikaa ja luodaan edellytyksiä onnistuneelle julkaisulle.

Illan aiheeseen johdattelee Mika Tuohimetsä (Vice President, MS Financial Services, Tieto), minkä jälkeen tilaisuus jatkuu paneelikeskustelulla, jossa pohditaan sopimuskäytäntöjen kehitystä. Paneelin osallistujat ovat Juha Ilola (General Counsel, Reaktor), Arto Linnervuo (Partner, Roschier) sekä Otto Markkanen (Legal Counsel, Cargotec).

Tarjoilujen mitoittamiseksi pyydämme lähettämään ilmoittautumiset 26.4.2017 mennessä osoitteeseen contact@it-oikeus.org.

Tämän artikkelin aihe on Yleinen. Aseta kirjanmerkki kestolinkki. Kirjoita kommentti tai jätä paluuviite: Paluuviitteen URL.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista. Pakolliset kentät merkitty tähdellä *

*
*

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>