Jäsentilaisuus Big Data, analytiikka ja poliittinen vaikuttaminen

Tervetuloa  vuoden 2017 ensimmäiseen IT-oikeuden yhdistyksen jäsentilaisuuteen keskiviikkona 29.3.2017 klo 16:30 alkaen. Tilaisuus järjestetään Asianajotoimisto Bird & Bird Oy:n tiloissa, osoitteessa Mannerheimintie 8, Helsinki.

Tilaisuuden aiheena on Big Data, analytiikka ja poliittinen vaikuttaminen eli miten Trumpista tuli presidentti? Totuudenjälkeisenä aikana sananvapaus ja fake news -ilmiö ovat törmäyskurssilla. Big Data ja analytiikka muovaavat poliittista vaikuttamista. Kuka päättää, mikä on valeuutinen ja mikä on median vastuu julkisuudessa esitettyjen tietojen tarkastamisesta?

Tilaisuus järjestetään paneelikeskusteluna, jonka osallistujat ovat Carl-Gustav Lindén (tutkija, Helsingin yliopisto), Sami Kuusela (startup-yrittäjä, toimittaja) sekä Juuso Parkkinen (Senior Data Scientist, Reaktor).

Tilaisuuden tarjoilujen mitoittamiseksi pyydämme ystävällisesti lähettämään ilmoittautumiset osoitteeseencontact@it-oikeus.org 27.3.2017 mennessä.

Tämän artikkelin aihe on Yleinen. Aseta kirjanmerkki kestolinkki. Kirjoita kommentti tai jätä paluuviite: Paluuviitteen URL.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista. Pakolliset kentät merkitty tähdellä *

*
*

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>