Jäsenseminaari Blockchain ja smartcontracting

Tervetuloa IT-oikeuden yhdistyksen jäsenseminaariin keskiviikkona 23.11.2016 klo 8:30 alkaen Asianajotoimisto Krogerus Oy:n tiloihin, osoitteessa Unioninkatu 22, Helsinki.

Teemana on Blockchain ja smartcontracting.

Mitä tarkoitetaan lohkoketjuteknologialla (blockchain) ja älykkäillä sopimuksilla (smart contracts)? Mullistaako lohkoketjuteknologia sopimusoikeutta ja tapaamme tehdä sopimuksia? Mitä älykkäät sopimukset ovat oikeudellisesta näkökulmasta? Kryptovaluutta bitcoin on enää vain yksi esimerkki lohkoketjuteknologian hyödyntämistavoista ja tämän teknologian vaikutukset saattavat vyöryä useille elinkeinoelämän osa-alueille yllättävän nopeasti.

Tilaisuudessa puhujina toimivat Elinkeinoelämän tutkimuslaitos ETLAn asiaan perehtyneet tutkijat Juri Mattila ja Kristian Lauslahti. Lisäksi Mika Puittinen Krogerukselta pitää aiheesta kommenttipuheenvuoron.

Tilaisuudessa tarjoillaan aamupalaa klo 8.30 alkaen. Esitykset alkavat klo 8.45 ja tilaisuus päättyy klo 10 mennessä.

Tilaisuuden tarjoilujen mitoittamiseksi pyydämme ystävällisesti lähettämään ilmoittautumiset osoitteeseen contact@it-oikeus.org 18.11.2016 mennessä.

Tämän artikkelin aihe on Yleinen. Aseta kirjanmerkki kestolinkki. Kirjoita kommentti tai jätä paluuviite: Paluuviitteen URL.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista. Pakolliset kentät merkitty tähdellä *

*
*

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>