Elokuva-ilta Citizenfour

Yhdistys järjestää jäsenilleen elokuvaillan tiistaina 2.6.2015 klo 18.00 WHS Teatteri Unionissa, (Unioninkatu 45 LH 1-2 / Siltavuorenranta 18, 00170 Helsinki) ja kutsuu jäsenet katsomaan dokumenttielokuvaa Citizenfour.

Pyydämme ystävällisesti lähettämään sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen contact@it-oikeus.org viimeistään keskiviikkoon 27.5.2015 mennessä. Teatteriin mahtuu noin 100 henkeä. Mikäli vapaita paikkoja jää, voivat jäsenet ottaa mukaan myös aveceja. Avec-paikkoja voi tiedustellayhdistyksen sihteeriltä Otto Markkaselta.

Citizenfour on Oscar-palkittu vuonna 2014 valmistunut Laura Poitraksen ohjaama dokumenttielokuva, joka kertoo Edward Snowdenista ja NSA:n joukkovalvontaskandaalista. Elokuvan nimi juontaa juurensa peitenimestä “CITIZENFOUR”, jonka turvin Snowden ensin lähestyi Poitrasta ja Snowdenin vuotamien tietojen julkistamiseen osallistunutta toimittajaa Glenn Greenwaldia. Elokuva näyttää, miten laajaa Yhdysvaltain verkkourkinta on ollut, miksi Snowden vuosi tietonsa ja mitä siitä hänelle seurasi, ja ennen kaikkea sen, miten tietovuoto organisoitiin. Toisille Snowden on maanpetturi ja toisille vapaustaistelija. Mutta ennen kaikkea on hän mielenkiintoinen hahmo tästä ajasta.

Teatterin baari on auki tuntia ennen näytöksen alkua ja näytöksen jälkeen. Näytös alkaa klo 18:30. Yhdistys toivottaa kaikki jäsenet verkostoitumaan ennen näytöstä ja sen jälkeen!

Tämän artikkelin aihe on Yleinen. Aseta kirjanmerkki kestolinkki. Kirjoita kommentti tai jätä paluuviite: Paluuviitteen URL.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista. Pakolliset kentät merkitty tähdellä *

*
*

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>