Jäsentilaisuus 20.5.2014: Vierailu Neste Oilin jalostamolla Porvoossa

IT-oikeuden yhdistys järjestää vierailun Neste Oilin jalostamolle Porvooseen tiistaina 20.5.2014. Seminaarimatka alkaa klo 14:30 yhteiskuljetuksella Helsingistä. Paluukuljetus puolestaan saapuu Helsinkiin noin klo 19:30 samana iltana.

Neste Oilin jalostamo toimii Kilpilahdessa, joka on Pohjoismaiden suurin öljynjalostuksen ja kemianteollisuuden keskus. Vierailun aikana mm. tutustutaan ICT:n ja laitos-automaation merkitykseen modernille jalostamotoiminnalle.  Vierailuun sisältyy kenttäkierros jalostamo-alueella sekä lyhyt esitelmä automaatiohankkeisiin liittyvistä juridisista erityiskysymyksistä.

Matkan isäntänä toimii Legal Counsel Miikka Konttinen, Neste Oil Oyj.

Matka toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10. Maksimiosallistujamäärä matkalle on 20.

Pyydämme ystävällisesti lähettämään ilmoittautumiset osoitteeseen contact@it-oikeus.org viimeistään 13.5.2014 mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa toimia ripeästi.

Tämän artikkelin aihe on Uutiset. Aseta kirjanmerkki kestolinkki. Kirjoita kommentti tai jätä paluuviite: Paluuviitteen URL.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista. Pakolliset kentät merkitty tähdellä *

*
*

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>