Jäsentilaisuus 13.3.2013: 3D-tulostaminen: Uusi teollinen vallankumous?

IT-oikeuden yhdistyksen vuoden 2013 ensimmäinen jäsentilaisuus järjestetään keskiviikkona 13.3.2013 klo 18.00 alkaen Asianajotoimisto Castrén & Snellmanin tiloissa osoitteessa Eteläesplanadi 14, 00131 Helsinki.

Jäsentilaisuuden teemana on 3D-tulostaminen: Uusi teollinen vallankumous?

Puhujina toimivat:
Risto Linturi,  muutosjohtaja,  FC Sovelto Oyj
Pekka Salokannel, Technical Artist, Tinkercad
Kaisu Korpua, IP Counsel, Roschier Brands

Pyydämme ystävällisesti lähettämään ilmoittautumiset osoitteeseen contact@it-oikeus.org viimeistään 5.3.2013 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa toimia ripeästi.

Jäsenkirje 1/2013.

Tämän artikkelin aihe on Uutiset. Aseta kirjanmerkki kestolinkki. Kirjoita kommentti tai jätä paluuviite: Paluuviitteen URL.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista. Pakolliset kentät merkitty tähdellä *

*
*

Voit käyttää seuraavia HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>